خطرات و عوارض احتمالی قارچ گانودرما

 

باوجود شهرت خوب قارچ گانودرما برخی افراد سلامت آن را زیر سؤال می‌برند اما برخی تحقیقات نشان می‌دهند کسانی که به‌مدت ۴ ماه از 

قارچ گانودرما استفاده می‌کنند، دو برابر بیشتر از دیگران در معرض بروز عوارض هستند اما بااین‌حال این تأثیرات خفیف بوده و به‌صورت افزایش اندک احتمال ناراحتی معده و مشکلات گوارشی بروز می‌کند. همچنین هیچ تأثیر منفی‌ای بر سلامت کبد گزارش نشده است.


این مطلب را از دست ندهید: خطراتی که مصرف بیش از اندازه قارچ به همراه دارد


همچنین یک تحقیق دیگر نشان داد مصرف ۴ هفته‌ای عصاره‌ٔ قارچ گانودرما هیچ تأثیر مخربی بر سلامت کلیه و کبد ندارد. برخلاف این گزارش‌ها، مشکلات جدی کبدی در ۲ مورد از مطالعات گزارش شده است. هردوی این افراد در گذشته با مصرف قارچ گانودرمای تازه دچار عوارض نشده بودند. اما با تغییر مصرف آن به شکل عصاره‌ٔ پودرشده، دچار برخی عوارض جانبی شدند.

قابل توجه است که بسیاری از مطالعات بر روی قارچ گانودرما اطلاعاتی راجع به سلامت یا عوارض آن را به همراه ندارند؛ بنابراین در این زمینه اطلاعات محدودی در دست است.در برخی موارد نادر نیز قارچ گانودرما با تقویت دستگاه ایمنی موجب بدترشدن وضعیت مبتلایان به بیماری‌های خود ایمنی شد.

درمجموع برخی افراد باید قارچ گانودرما را با احتیاط بیشتری مصرف بکنند. این دسته شامل ن باردار یا شیرده، افراد دارای اختلالات خونی، افرادی که می‌خواهند عمل جراحی داشته باشند و افراد با فشار خون پایین می‌شود.

قارچ گانودرما را چطور مصرف کنیم؟ +عوارض آن

هشدار‌هایی درباره 

قارچ گانودرما

مصرف گانودرما برای همه یا هر وضعیت سلامتی مناسب نیست. اگر می‌خواهید شروع به مصرف آن کنید، اما یکی از شرایط زیر را در خود دارید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.

  • تحت درمان با دارو‌های شیمی درمانی یا دارو‌های ایمنی قرار دارید.
  • دارو‌های کاهش دهنده فشار خون مانند کومادین یا وارفارین یا آسپیرین را مصرف می‌کنید.
  • حامله هستید یا در حال تغذیه با شیر مادر هستید.
  • سمیت کبدی در دو مطالعه در مورد استفاده از قارچ رشی پودری گزارش شده است، بنابراین با احتیاط استفاده کنید.

مضرات قارچ گانودرما

  • قارچ گانودرما ممکن است سبب بروز عوارض جانبی شود، از جمله: خشک شدن بینی و گلو، تهوع، استفراغ، سرگیجه و ناراحتی معده و… شود.
  • به علاوه این قارچ بر روی اثربخشی برخی دارو‌ها تاثیر می‌گذارد، از جمله دارو‌های ضعیف کننده سیستم ایمنی، دارو‌های ضد اسهال و برخی دارو‌های شیمی درمانی.

 


  • جنین، ن باردار و ن شیرده

توصیه می‌شود که ن در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از مصرف

 قارچ گانودرما 

اجتناب کنند، چون هنوز مطالعات دقیقی از اثرات این قارچ بر روی جنین، ن باردار و ن شیرده صورت نگرفته است.

  • آکنه و جوش صورت

زیاده روی در مصرف قارچ گانودرما ممکن است باعث آکنه و جوش صورت شود.

  • اگر با مصرف قارچ گانودرما دچار خشکی دهان، خارش گلو، سرگیجه، خارش، آبریزش و خونریزیی بینی، سو هاضمه و معده در، مدفوع خونی یا بثورات پوستی شدید، مصرف آن را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید.

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها